Nekonečné nájezdy lepé pro Islanders

20.10.2024, 07:34 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Noah Dobson skóroval v devátém kole samostatných nájezdů a dovedl New York Islanders k vítězství 4-3 nad Montrealem.

Bo Horvat, Kyle Palmieri a Anders Lee skórovali v základní hrací době za Islanders, a Dobson zaznamenal dvě asistence. Semyon Varlamov měl 21 zákroků.

Cole Caulfield vstřelil dva góly a Logan Mailloux vstřelil vsvůj první gól za Montreal. Cayden Primeau měl 33 zákroků.

Caulfield vyrovnal skóre na 3-3 dvě minuty a deset vteřin před koncem základní hrací doby, což přišlo 2:26 poté, co Lee poslal Islanders do vedení.

Poznatky

Canadiens: Mailloux vstřelil svůj první gól v NHL 59 sekund po začátku druhé třetiny, čímž vyrovnal skóre na 2-2.

Klíčový moment

Varlamovův zákrok lapačkou při nájezdu Caufielda v čase 5:44 ve druhé třetině udržel skóre vyrovnané 2-2.

Klíčová statistika

New York čelil 24 střelám Montrealu. Před sobotním večerem měli Islanders ve čtyřech zápasech průměr 29,3 střel na zápas od soupeřů, což bylo 13. místo v NHL.

Další zápasy

Canadiens hostí Rangers v úterý večer a Islanders hostí Detroit.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarSorry, ale napsal jsi to tak, že to vztahuješ k tomuto zápasu smajlik.
 
AvatarJá měl na mysli konverzaci v předchozím postu.
 
AvatarPardo - Asi nejsi jediný, kdo ztrácí trpělivost s Andersonem. Mě u něj nejvíc sere, že se absolutně nedostává do šancí. za celý zápas ho v šanci téměř nevidíš. Ano, dokáže být dotěrný, občas dobře napadá, ale ta jeho produktivita je žalostná.
 
AvatarAle zrovna o tomhle zápase tu nikdo nic nepsal...smajlik. A ano, těch vyloučení bylo strašně moc, to se pak hrát nedá.
 
AvatarTo je zase negace smajlik Přitom tempo zápasu jasně určovaly naše nesmyslné vyloučení, nebýt jich, tak se bavíme o jiném zápasu, za mě jinak spokojenost. Jejich převaha když už, byla spíše taková bezzubá, Isles nemají kromě Barzala a těch pár mladých moc kreativní hráče a do koncovky, i proto jsme byli schopni tu masu přesilovek celkem v klidu ubránit. Samozřejmě skvělý Primeau si snad napravil sebevědomí a odvedl skvělý výkon, góly vůbec nešly za ním. Hutson, Mailloux, CC, Primeau velká spokojenost, líbil se mi Evans svojí aktivitou, Gally dře a dostával se do šancí, ale je to u něj strašně upracované, což bylo vždycky, ale v mládí to bylo ve větší rychlosti, teď to je o poznámí měně ladné, ale tak to jsme čekali, ale aspoň maká. Sere mě Anderson, je pomalý, fauluje a že by to aspoň bořil, se taky říct nedá, Dvořka taky ofenzivně nula. Heineman a Kapanen určitě mají potenciál a hezky se na ně dívá a ten neustále kritizovaný přechod do pásma mají tito dva snad nejhezčí a nejladnější z celého týmu.
Ale jinak to samozřejmě úplně dobré není a v současné době si boj o osmičku taky nedokážu představit, bohužel je dole v sestavě hodně pasažérů a bez kvalitní bottom 6 se v NHL dnes nedá udělat nic, tak to prostě je.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 23.10
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Sorry, ale napsal jsi to tak, že to vztahuješ ... | více
  • Já měl na mysli konverzaci v předchozím postu. ... | více
  • Pardo - Asi nejsi jediný, kdo ztrácí trpělivost s ... | více
  • Ale zrovna o tomhle zápase tu nikdo nic nepsal...smajlik. ... | více
  • To je zase negace smajlik Přitom tempo zápasu jasně ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík