Preview - NY Rangers

24.10.2009, 15:25 | Preview |  Monika Gordíková
 

Pořádně tvrdý oříšek čeká na Montreal. V dalším zápasu se svěřenci Jacquese Martina utkají s New York Rangers. Co předvede Scott Gomez proti svému bývalému týmu? Postaví se do brány Halák? Dokáže Montreal navázat na vítězství proti slabým Islanders?

Jak už bylo řečeno v úvodu, utkání bude specifické pro Scotta Gomeze. Toho se Rangers chtěli v létě zbavit, protože nedosahoval tak kvalitních výsledků, jako měl kvalitní výplatní pásku."Ujal" se ho Montreal. Rangers mají na jeho místě Mariána Gáboríka, čímž si jistě polepšili.

"Bylo to jiné, když jsem hrál poprvé proti Jersey, protože tam jsem strávil opravdu hodně let. V NY jsem byl jen pár let," komentuje Gomez.

Rangers do nové sezóny doslova vlétli. Zaznamenali sedmizápasovou sérii vítězství, ale poslední dva zápasy prohráli. "Nejsem zklamaný z toho, jak tým hrál," řekl trenér John Tortorella po čtvrteční prohře s NJ Devils. "Kluci bojovali a snažili se napravit své chyby."

Rangers jsou nejproduktivnějším týmem NHL. Dokázali již vstřelit 37 branek. Oproti tomu Montreal 22.

Pravděpodobná sestava:

Cammalleri - Gomez - Gionta
A. Kosticyn - Plekanec - Lapierre
Pacioretty - Metropolit - Moen
Latendresse - Chipchura - D´Agostini

Hamrlík - Špaček
Gill - Gorges
Bergeron - Mara

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:S tím časem máš úplnou pravdu, taky mě docela zaskočilo, jak příspěvek z konce druhé třetiny byl najednou po konci zápasu jako nejnovější...smajlik . Ale to jen tak na okraj, zápas opravdu výborný. S první lajnou máš pravdu, Gomez už mě alespoň malinko přesvědčil, že ty peníze snad nebudou úplně vyhozený - i když to, že je přeplacený, si budu myslet pořád. Pleky opravdu v druhé lajně tímhle způsobem uvadne, protože třeba Kosticyn byl včera naprosto neviditelný, vůbec si nevybavuju nějakou jeho akci nebo střelu na bránu. Lapierre je bojovník, ale jeho parketa je ve třetím útoku, tam je jak ryba ve vodě. Do druhé lajny by měl přijít někdo kreativnější, toho ale bohužel nemáme. Souhlasím s čtvrtým útokem, Latendresse tam hrál výborně. Jen aby to vydrželo.
 
AvatarUrčitě ti co nevstali udělali chybu:) Zápas to byl nejlepší v celé sezoně... To co předvádí celá první pětka je vynikající, skoro při každém střídání si vytvoří tlak, mají střely, Cammalleri se rozjíždí, Gomez hraje už pár zápasů velmi dobře a věřím, že se ještě zlepší Gionta, ale i on podává dobré výkony. Včera skvělá 4. lajna, chválí ji i komentátoři, hodně makali a také dokázali roztočit kolotoč v útočném pásmu... Druhá lajna se mi pořád úplně nelíbí, zdá se mi, že tam spíš bruslí, než hrají hokej, ale jakmile tam Pleky zůstal o chvíli dýl, tak hned namazal na fíka... Halák dobrý, ale myslím si, že teď dostane šanci opět Price... Já bych mu ji i dal, máme doma NYI, musíme vyhrát a kluci splní můj plán 4 domácí výhrysmajlik Nebude to lehké zápas, ale pokud budeme hrát takhle, tak si myslím, že musíme vyhrát... Jinak vnoci mě vypekla změna času, kdy jsem vložil příspěvek a on se vložil pod ty, co jsem přispíval dřív a já čuměl jak puk, kde jesmajlik smajlik
 
25.10.2009 09:20 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarA ešte sa mi začínAJú páčiť aj výkony Marca Andreho Bergerona. Už dávno som nevidel, aby naši obrancovia strieľali góly od modrej čiary (okrem Markova). Minulú sezónu takýto obrancovia veľmi pomohli Floride Panthers. Dúfam, že sa mu neprestane dariť a mohol by sa veľmi hodiť na presilové hry. smajlik
 
AvatarTeď jsem se díval na highlists a docela mě mrzí že jsem nevstaval... smajlik Musel to byt pekny zapas z obou stran a se stastnym koncem pro nas. NYR jsou letos hodne naslapani a bodiky jen tak rozdavat nebudou. Nechci to zakriknout, ale snad uz se chlapi rozjizdi. Zacinaji ty sance i promenovat. Cammalleri by snad mohl byt i tim sniperem co nam tak strasne dlouho chybi. No ale jeste je 72 zapasu pred nama. Pra povedenych sezonu nedelaji. Kazdopadne posledni tri ukazaly ze by mohlo byt "lepe" smajlik GO HABS !!!
 
25.10.2009 07:06 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo konečne sme začali tie šance a premieňať na góly. smajlik
 
25.10.2009 06:55 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarJo a dva body sú doma. Cammalleri bol proste super.
smajlik
 
AvatarPoslední gól jsem neviděl, protože se mi konce třetin na atdhe.net sekají :)))) Ale vůbec mi to nevadí, hlavně že byl ! Teď to dotáhneme do konce, Halák přece nedostane víc jak 4 góly, tomu nevěřím :))
 
AvatarReakce na příspěvek:Nedostal...smajlik . Ale to, co dneska předvedl Cammalleri, to byla jednoduše nádhera! Ten gól v prodloužení jeho výkon jen vyšperkoval - vzít si puk ve vlastní třetině, pak se prohnat okolo takového rychlíka jako je Gáborík, a nakonec mezi dvěma obránci vymést šibenici, tomu se prostě říká lahůdka... Super zápas a konečně můžu říct, že dnes jsme hráli se vším všudy podle mého gusta. Díky hoši!
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky smajlik . V druhé třetině výborný hokej a pro mě neuvěřitelně jsme se dostali zpátky. Chlapi to prostě vybojovali, i když to nevypadalo růžově po Gáboríkově gólu - mimochodem nechápu, jak si může Hamrlík nechat takového rychlíka za sebou... Potom ale Bergeron opět naprosto stejnou střelou jako s Islanders snížil a Pleky s Cammallerim to sehráli výborně. Jsem moc zvědavej na poslední třetinu, zatím to rozhodně má šmrnc.
 
AvatarKráááááááááááááááááása to co udělal Cammalleri... Krásná tečka za velmi pohledným utkáním, ikdyž poslední třetina se oproti té druhé jakoby jen dohrávala... Jedna pěkná šance tam byla, ale nepadla... V prodloužení jsme byli lepší a zasloužili jsme si vyhrát, Mike to krásně zařídil... Takže další vítězství je doma, teď ještě udolat NYI a start do sezony zase tak špatné nebude:) Jarda sice dostal 4 goly, ale za žádné nemohl, taková klasická situace ze začátku sezony, kdy to Price dostával běžně, ale naštěstí už se chytl útok a proto i my dokážeme pár fíky vsítit... To se půjde krásně spát:))
 
AvatarKrásná druhá třetina, gol v přesilovce, v oslabení i v normální počtu... Hra se oproti první třetině o hodně zlepšila, ikdyž si stále myslím, že 5 na 5 jsou Rangers o něco lepší, ale naštěstí se moc 5 na 5 nehrálo... Pleky parádně namazal a střelec:) Cammalleri se nemýlil... Doufám, že třetí třetina bude v podobném gardu a utkání dovedeme aspoň do prodloužení, bod by byl myslím dobrý... Halák se ve druhé třetině chytl, připadal mně jistější, bohužel Gaborik je Gaborik a udělal to skvěle, na modré umyl Hamrlíka a zkušeně zavěsil... Takže ve třetí ještě víc zaberem a otočíme
 
AvatarBod máme, u mě celkem spokojenost, teď se porvat o ten druhé... Třetí třetina byla dělaná na jednu tutovku na nějaké straně, ta přišla, bohužel to šlo o kousek vedle... Uvidíme, jak dopadne prodloužení popřípadě nájezdy, druhé bodík by byl super...
 
AvatarReakce na příspěvek:Raděj jsem tě nechal napsat prvního, abys neřeklsmajlik smajlik Bohužel je to tak... Dostáváme goly z toho, že Rangers perfektně napadá a bohužel i velmi přesně střílí, vždy k tyčce, což se moc chytat nedá... Jarda to má těžký... Špatný je, že vepředu se dokáže udržet jen první lajna, občas ještě 4., ale je to zatím slabý... Přehrávají nám důrazem a hlavně nás přebruslí velmi lehce, chce to přidat... Bude to velmi těžké otočit, škoda třetího golu chvíli před koncem
 
AvatarReakce na příspěvek:To jo, začátek byl skvělý, ale potom jsme se začínali dostávat pod tlak v naší třetině a Rangers předvedli perfektní forčeking. Vytěžili z toho tři góly, což je pro nás dost krutý. Nejdřív chyba Bergerona, pak Plekyho útok nebyl schopný rozehrát z vlastní třetiny a sám Pleky nechal Kotalíka úplně bez dozoru. Třetí gól střela od modré, kdy Halák vůbec nic neviděl... Dneska to má těžký, jen aby ještě nemusel střídat...smajlik
 
AvatarFamózní začátek !!! :)
 
24.10.2009 21:56 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarJe to isté. Dnes bude chytať Jaroslav Halák. Tak jemu aj celému tímu prajem nech vyhrajú. smajlik
GO HABS GO
 
24.10.2009 19:48 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTu je Carey Price ako !mimozemšťan". smajlik
http://img38.imageshack.us/img38/2731/careyprice.png
 
24.10.2009 17:44 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
Chytat bude Jaro.
 
24.10.2009 17:02 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNevidel by som to tak ružovo. Rangers sú silný tím a už len ten fakt, že dva-krát za sebou prehrali ich bude hnať k maximálnemu výkonu. Dnes to bude ťažký zápas. A v dnešnom zápase bude veľmi záležať na výkonoch brankárov. smajlik
 
24.10.2009 16:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
No po minulem PO by se dalo polemizovat, kdo je u fandu oblibenejsi jestli sice kanadan Price a nebo Halák!Já věřím dnes ve výhru Chytnem se, Rangers nejsou pro mě tak silný tým jak z něj česká media dělají.Ač Price mám rád a fandim mu, ale věřím že dnes bude chytat Jaro, vítězná sestava se nemění!!!
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.10
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Říkal jsem, že když si vše sedne, nejlépe placení ... | více
  • Naprostý souhlas, trenér rozhodně není jenom doplňek. Herní styl ... | více
  • Já v těch slovech rozpor vidím a podstatný, ale ... | více
  • Ano, psal jsem boj o PO, k tomu ještě ... | více
  • Mě nenasereš, já od tebe takovou reakci čekal smajlik. ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík